Neuro komunikacijski coaching

Če bi od vseh človeških aktivnosti morali izpostaviti tisto, ki je bistvena za naše življenje, je to zagotovo komunikacija. S komuniciranjem nas vzgojijo in s komuniciranjem sobivamo v skupnosti. Zato so za srečno in uspešno življenje tako pomembne veščine učinkovite komunikacije. Pa se nam kar pogosto zalomi na tem področju.

“Kako je mogoče, da ne razume, kar mu govorim,” je pogosta frustracija, medtem ko je pogost izziv: “Kako naj ga prepričam, da naredi…”. Vlaganje v izobraževanje in trening na področju komuniciranja je zato pomembno za vse zaposlene, še posebej pa za vodje. Vodenje brez sposobnosti učinkovitega komuniciranja ne prinaša želenih rezultatov. Če želite manj zapletov in več uspeha pri vodenju kolektiva, je zato dobro vložiti v ustrezen komunikacijski coaching.

In zakaj bi pri tem izbrali neuro komunikacijski coaching? V zadnjih desetletjih nevroznanost, psihologija in vedenjska ekonomija korak po korak razkrivajo najbolj učinkovite metode komuniciranja in prepričevanja. Kako naši možgani sploh razumejo sporočila? Kako ljudje sprejemamo odločitve? In predvsem, kako lahko na te procese učinkovito vplivamo? To so stebri znanstvenih ugotovitev, ki vam lahko pomagajo nadgraditi vaše veščine ter doseči več.

Neurovirtu d.o.o. je agencija specializirana za strateško in komunikacijsko svetovanje. Našim klientom nudimo pakete sodelovanja prilagojene njihovim konkretnim izzivom in projektom. Posebne izkušnje imamo prav z učinkovitim strateškim komuniciranjem, ki temelji na ugotovitvah sodobne nevroznanosti in biopsihologije.

V našem delu združujemo dolgoletne praktične izkušnje z znanstvenim delom na področju komunikacije in prepričevanja. Prvi v regiji smo začeli na polju komuniciranja uvajati sodobne pristope nevromarketinga, nevroretorike in vedenjske ekonomije. Naše delo temelji na moderni psihologiji prepričevanja, ki izhaja iz razumevanja, kako ljudje dojemamo sporočila in kako sprejemamo odločitve. Znanost o možganih nam je v zadnjih desetletjih razkrila številne skrivnosti, ki jih lahko uporabimo za doseganje vaših ciljev.

Kako izgleda neuro komunikacijski coaching in kaj boste pridobili? Naš paket združuje izobraževanje o biopsiholoških temeljih učinkovitega komuniciranja in konkreten trening z vašimi aktualnimi primeri komunikacijskih izzivov. Po uvodnem pogovoru bomo za vas najprej pripravili kurikulum vsebin, ki vam jih bomo predstavili v okviru coachinga. Vzporedno z izobraževalnim delom, ki vam bo pomagal razviti veščine strateškega komuniciranja, pa bomo skupaj iskali najboljše rešitve za vaše aktualne projekte.

Če želite vlagati v izobraževanje in trening na področju komuniciranja, nas kontaktirajte po mailu sebastjan.jeretic@neurovirtu.com ali telefonu 070 660 000.

%d bloggers like this: