Delavnica učinkovitega komuniciranja

Številna podjetja in javne institucije se danes soočajo z izzivi upravljanja s kolektivom. Visoka fluktuacija zaposlenih, stres in izgorevanje, konflikti na delovnem mestu ali težave v komuniciranju s klienti in uporabniki storitev… To je le nekaj težav, ki jih lahko rešimo z učinkovitim komuniciranjem ter modernim pristopom, ki ga v vedenjski ekonomiji imenujejo arhitektura izbire.

Neurovirtu d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje specializirano za strateško komuniciranje. V našem delu združujemo dolgoletne praktične izkušnje z znanstvenim delom na področju psihologije komuniciranja. Prvi v regiji smo začeli na polju komuniciranja uvajati sodobne pristope nevromarketinga in vedenjske ekonomije. Naše delo temelji na moderni psihologiji prepričevanja, ki izhaja iz razumevanja, kako ljudje dojemamo sporočila in kako sprejemamo odločitve. Znanost o možganih nam je v zadnjih desetletjih razkrila številne skrivnosti, ki jih lahko uporabimo za doseganje vaših ciljev.

Ponujamo vam izvedbo enodnevne izobraževalne delavnice, ki bo vašim zaposlenim pomagala pri soočanju z zgoraj naštetimi izzivi. V prvem delu delavnice bo poudarek na učinkovitem komuniciranju, v nadaljevanju na najbolj pogostih izzivih na delovnem mestu, zaključek pa bo namenjen pogovoru o konkretnih ukrepih, ki jih lahko začnete izvajati že dan po izvedbi delavnice.

Delavnice se izvajajo v prostorih naročnika in trajajo od 9.00 do 14.00 ure z vmesnimi odmori. Po želji naročnika se lahko urnik prilagodi njihovemu delovnemu procesu.

Kako učinkovito komunicirati z uporabo nevroretorike?

Kako ljudje sprejemamo odločitve?
Kako naši možgani razumejo sporočila?
Kako na te procese učinkovito vplivati?
Zakaj so zgodbe tako učinkovito orodje komuniciranja?
Kako postaviti okvir, ki bo določil razumevanje neke teme?

Kako prepoznati najbolj pogoste težave na delovnem mestu in kako se z njimi soočiti?

Kako ljudje doživljamo in se spoprijemamo s stresom?
Kako prepoznamo in odpravimo miselne napake?
Kako postaviti osebne meje v odnosih?
Kako visoka stopnja občutljivosti vpliva na življenje in delo?
Kako ustvariti podporno delovno okolje za ženske v menopavzi?

Delavnice učinkovitega komuniciranja na delovnem mestu bodo pomembno in hitro prispevale k dvigu učinkovitosti vašega kolektiva. Izobraževalni paket je zelo praktično usmerjen in končni cilj dogodka je seznam konkretnih ukrepov, ki jih boste začeli izvajati v vašem podjetju oziroma instituciji.

Za več informacij smo dosegljivi na sebastjan.jeretic@neurovirtu.com ali 070660000.

%d bloggers like this: